Profil:   6783  


 
Land Russia
By Berdsk
Fødselsdato 1978-09-03
Højde 170
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, åben og positiv, rar, smilende, arbejdsom, frisk, sensitiv, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-53

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil