Profil:   6789  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1975-08-13
Højde 168
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type pædagog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, målrettet, frisk, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, familiemenneske