Profil:   6796  


 
Land Belarus
By Baranovichi
Fødselsdato 1976-11-30
Højde 158
Vægt 55
Sprog engelsk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, livsglad, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en sød, seriøs, trofast, kærlig og udadvent kvinde. Mine interesser er naturen, friluftsliv, blomster, bøger, familie og hjemlig hygge. Jeg er feminin, omsorgsfuld, varm og romantisk. Elsker børn. Jeg drømmer om ægteskab med en flink og kærlig dansk mand op til 50 år, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie. Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Har dette fanget dit blik så skriv til mig det kunne jo være at det lige netop er dig jeg venter på. Glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, stabil