Profil:   6795  


 
Land Belarus
By Vitebsk
Fødselsdato 1986-06-24
Højde 170
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type Bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, humoristisk, smilende, arbejdsom, frisk, sensitiv, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk