Profil:   6797  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1972-08-03
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, tysk - godt
Job type funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, sjov, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk, stabil