Profil:   6805  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1972-09-24
Højde 156
Vægt 50
Sprog engelsk - lidt
Job type funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 3
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, elsker at rejse, sport, yoga, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-58

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, en stille og rolig person, stabil