Profil:   6812  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1991-04-02
Højde 165
Vægt 54
Sprog engelsk - flydende, tysk - flydende
Job type akademiker
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, feminin, varm, aktiv, følsom, målrettet, intelligent, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, sjov, målrettet, elsker børn, attraktiv, stabil