Profil:   6827  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1991-10-06
Højde 173
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type social media marketing
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, kreativ, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I hope to meet a confident and caring man, who is also optimistic and has a good sense of humor. A relationship is a team-work, so I hope we both will take efforts to make it work. So, I expect my partner to be patient and understanding. In my turn, I promise to be attentive and tender and discuss and solve things.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-46

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, sund livsstil, elsker børn, opmærksom, høflig, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk