Profil:   6828  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1971-01-12
Højde 160
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende
Job type designer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, opmærksom, sød, åben og positiv, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, arbejdsom, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, stabil