Profil:   6829  


 
Land Russia
By Cheboksary
Fødselsdato 1996-07-22
Højde 170
Vægt 54
Sprog engelsk - lidt
Job type musiklærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, elsker børn, sød, rar, arbejdsom, intelligent, høflig, livsglad, familiemenneske, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, klassisk musik, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I graduated from the university, the faculty of arts, the department of conducting and singing. And in the same institute the faculty of journalism. I work as a vocal teacher. I'm a very polite, honest, responsible and neat person. I'm open to a new things and like to learn everything new. I never give up and believe our life in our hands. I do like theaters and opera, enjoy to go on concerts. I like to go in the mountain or spend some time in the park on the fresh air. I'm looking for somebody who would love to have family and kids.  


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     28-43

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, varm, arbejdsom, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil, romantisk