Profil:   6884  


 
Land Russia
By Moskva
Fødselsdato 1977-04-11
Højde 175
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, følsom, smilende, målrettet, arbejdsom, stabil, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, målrettet, sund livsstil, seriøs, attraktiv, stabil