Profil:   6845  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1994-12-07
Højde 180
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type økonom
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, rar, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, høflig, familiemenneske, genert, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     25-37

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, elsker børn, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk