Profil:   6849  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1976-10-18
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, Italian
Job type privatlærerinde
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, smilende, målrettet, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     My motto: Smile and not surrender)) and to believe in love!


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-54

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sund livsstil, åbenhjertet, attraktiv, stabil