Profil:   6854  


 
Land Russia
By Anapa
Fødselsdato 1972-11-06
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, feminin, sjov, aktiv, frisk, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I enjoy sports, also like traveling, being close to nature and reading. I value family and close friends. I am very friendly and cheerful, kind and dynamic. I think the key to a happy relationship is mutual respect. I hope to meet a condifent and goal-oriented man who wants to have a true family.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-62

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, varm, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil