Profil:   6863  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1975-05-08
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type ejendomsmægler
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, familiemenneske, stabil