Profil:   6870  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1968-06-12
Højde 168
Vægt 62
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type kontorassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     49-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person