Profil:   6871  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1984-11-16
Højde 168
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type økonom
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, humoristisk, smilende, målrettet, intelligent, frisk, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, sjov, sporty, elsker børn, seriøs, opmærksom, høflig, attraktiv, stabil, romantisk