Profil:   6888  


 
Land Russia
By Vladivostok
Fødselsdato 1968-11-15
Højde 160
Vægt 67
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am cheerful, feminine and communicable lady. I have an active position, my curiosity allows me to learn everything new and interesting in this life. I like to get positive energy from travels. My closest friends describe me as caring, gentle and responsible woman. Love, kindness and mutual respect – is the major quality in family for me. Trust, respect and loyalty is very important for me in relationships. I'm a real woman, sensual and charming.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, seriøs, stabil