Profil:   6905  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1978-06-29
Højde 175
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type selvstændig
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske