Profil:   6909  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1978-10-10
Højde 171
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type tandlæge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, sjov, aktiv, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, reserveret, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, familiemenneske, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     41-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, familiemenneske, attraktiv, romantisk