Profil:   6930  


 
Land Spain
By Barcelona
Fødselsdato 1991-01-19
Højde 173
Vægt 54
Sprog engelsk - godt, spansk
Job type ejendomsmægler
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, romantisk, feminin, aktiv, arbejdsom, intelligent, sensitiv, familiemenneske, charmerende

Mine interesser :     naturen, lange ture langs stranden, klassisk musik, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I’m a feminine, sweetheart and gentle lady but with a strong character. I’m self-sustained and independent and at the same time household, careful and sensitive woman. Down-to-earth and ambitious I like to set and achieve goals.I came from intelligent family so I’m educated,well-mannered and elegant. I will be a faithful and loyal friend who is always ready to listen,understand,empathize and support every moment. Able to keep secrets. I will be a romantic wife and tender mother. I can create cosiness and harmony at home. Love to cook. I promise to surprise,inspire and delight my loved one, constantly work to improve the quality of relationships because without mutual participation and cooperation it is impossible to build truly strong union.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     uden børn

Du er :     rar, varm, uden dårlige vaner, målrettet, sporty, familiemenneske, attraktiv