Profil:   6932  


 
Land Spain
By Madrid
Fødselsdato 1972-07-25
Højde 175
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt, spansk
Job type rejsebureau
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, elsker børn, romantisk, feminin, sjov, smilende, arbejdsom, familiemenneske, charmerende, sporty

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I would like to meet a man who is smart, confident, generous and independent, who knows how to love and respect his woman and who is eager to have a family. About me: I am rather easy-going, but direct person. I am hardworking, cheerful and open. I don’t like fights or offences, I think partners should support each other and I am ready to respect and support my husband.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, sund livsstil