Profil:   6942  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1974-04-22
Højde 164
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type selvstændig
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, følsom, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-56

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk