Profil:   6948  


 
Land Kazakhstan
By Almaty
Fødselsdato 1980-06-26
Højde 163
Vægt 50
Sprog engelsk - flydende
Job type Mediekonsulent
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, elsker børn, opmærksom, romantisk, feminin, aktiv, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Sincere, sensual, feminine girl. I prefer to live in harmony with myself and with other people, I choose to be happy and enjoying life. I am kind, hospitable and caring. I like order in everything, therefore my close people always say that I'm very tidy. I have a good sense of taste and style, I like to be good looking all the time. I am looking for a honest, responsible man with a good sense of humor and intelligence, who wants to create a happy family based on love and mutual respect. I love children and I am sure that I able to become a good friend, if man has children from a previous relationship. My dream: "Meet a man and fall in love with him!"


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sporty, seriøs, attraktiv