Profil:   6950  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1981-08-24
Højde 168
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type økonom
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, stabil