Profil:   6957  


 
Land Russia
By Blagoveschensk
Fødselsdato 1976-05-30
Højde 160
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende
Job type tolk
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, følsom, en stille og rolig person, smilende, intelligent, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, familiemenneske, attraktiv, stabil