Profil:   6964  


 
Land Sweden
By Åby
Fødselsdato 1969-02-14
Højde 179
Vægt 89
Sprog engelsk - godt, svensk
Job type bibliotekar
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, følsom, intelligent, frisk, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at danse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker at synge, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jag leter efter en och endast bästa man i världen som kommer att bli min blivande älskade make... Jag respekterar seriösa och ansvarsfulla killar som är redo att ta full ansvar om sin älskade kvinna. Jag kommer att älska och ta hand om min man hela vårt liv tilsammans ...


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, arbejdsom, uden dårlige vaner, elsker børn, seriøs, opmærksom, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk