Profil:   6968  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1985-10-09
Højde 165
Vægt 56
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type designer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, kunst, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil