Profil:   6977  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1977-09-10
Højde 157
Vægt 50
Sprog engelsk - meget lidt, tysk - meget lidt
Job type funktionær
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     41-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk