Profil:   6981  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1974-10-20
Højde 165
Vægt 59
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type praktiserende læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, en stille og rolig person, smilende, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, seriøs, høflig, familiemenneske, stabil