Profil:   6986  


 
Land Czechia
By Prague
Fødselsdato 1991-01-29
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - flydende, czech
Job type studerende
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, sjov, aktiv, humoristisk, målrettet, arbejdsom, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, sporty, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :          


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sporty, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk, stabil