Profil:   6988  


 
Land Russia
By Abakan
Fødselsdato 1971-12-16
Højde 173
Vægt 75
Sprog engelsk - flydende
Job type journalist
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, opmærksom, romantisk, sjov, målrettet

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Olga. Jeg er en slank og ungdommelig kvinde i min bedste alder, har to voksne ikke-hjemmeboende børn. Jeg har styr på mit liv, men mangler dig: En varm, kærlig, forstående og trofast mand. Jeg elsker hjemlig hygge, madlavning, havearbejde, rejser og er et stort familiemenneske. Jeg drømmer om at elske og blive elsket. Jeg drømmer om en mand, som jeg kan gå hånd-i-hånd med resten af livet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, humoristisk, stabil