Profil:   6993  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1979-11-02
Højde 160
Vægt 55
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, sjov, varm, aktiv, rar, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-53

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, humoristisk, stabil, romantisk