Profil:   7004  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1977-08-29
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type psykolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, målrettet, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, stabil