Profil:   7011  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1970-12-27
Højde 167
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type designer
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, opmærksom, romantisk, sød, feminin, varm, smilende, målrettet, arbejdsom, høflig, sensitiv, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, arbejdsom, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil