Profil:   7016  


 
Land Russia
By Krasnodar
Fødselsdato 1967-10-27
Højde 170
Vægt 65
Sprog engelsk - godt
Job type frisør
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, varm, aktiv, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, design, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-68

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, ærlig, uden dårlige vaner, seriøs, attraktiv, en stille og rolig person, stabil