Profil:   7020  


 
Land Russia
By Kislovodsk
Fødselsdato 1995-02-08
Højde 168
Vægt 57
Sprog engelsk - godt, dansk - meget lidt, norsk
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sjov, rar, humoristisk, målrettet, høflig, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker at synge, fremmede sprog, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     26-35

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil