Profil:   7021  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1968-07-27
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type fotograf
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, elsker børn, opmærksom, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, smilende, målrettet, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, fitness, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, en stille og rolig person