Profil:   7029  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1987-06-09
Højde 175
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type sygeplejerske
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, elsker børn, venlig, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, humoristisk