Profil:   7032  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1975-02-15
Højde 172
Vægt 50
Sprog engelsk - lidt
Job type negletekniker
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, ærlig, elsker børn, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk