Profil:   7033  


 
Land Latvia
By Riga
Fødselsdato 1984-12-25
Højde 162
Vægt 49
Sprog engelsk - flydende, French
Job type engelsk lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sjov, rar, arbejdsom, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am active and hard-working. I always stay positive even if things go wrong. I am sensitive and I trust people easily, so sometimes I am mistaken about people :) My future partner is serious, responsible, family-oriented and caring. I also hope he will be patient and able to support and accept me with our mentality and culture differences.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, elsker børn, seriøs, opmærksom, familiemenneske