Profil:   7042  


 
Land United Kingdom
By London
Fødselsdato 1975-05-07
Højde 170
Vægt 66
Sprog engelsk - flydende
Job type rengøring
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, arbejdsom, høflig, livsglad, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, teater, opera, ballet, elsker børn

Mere om mig :     My character is calm, balanced, I know how to listen and compromise. I trust people too much :) I am very caring, cleanliness and comfort are important for me. I am responsible and believe that I can take care of my husband. I love children very much, but at the age of 46 it is too late to have more children. If necessary, I am ready to change for the sake of our future happiness and of course for the sake of a worthy person. I love my friends, but the best time is time with a loved one. I see my future partner calm, polite, loving comfort, reliable, respectful to his partner.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, ærlig, trofast, sund livsstil, seriøs, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil