Profil:   7046  


 
Land Finland
By Tampere
Fødselsdato 51
Højde 160
Vægt 57
Sprog engelsk - godt, Finsk - flydende
Job type sygeplejerske
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, følsom, smilende, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en frisk, åben, feminin og humoristisk kvinde. Bor fast i Finland  i en mindre by tæt på Tampere. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Er meget aktiv, motionerer, svømmer og cykler. Elsker børn, madlavning og hjemlig hygge. Mine interesser er gåtur, friluftsliv, blomster, kæledyr, rejser, musik og håndarbejde. Du er varm, kærlig og seriøs. Jeg ønsker et fast forhold baseret på tryghed, kærlighed og venskab.  Jeg håber at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-67

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, ærlig, trofast, åbenhjertet