Profil:   7051  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1969-04-08
Højde 165
Vægt 58
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sjov, varm, aktiv, humoristisk, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, stabil