Profil:   7056  


 
Land Poland
By Warsaw
Fødselsdato 1987-09-24
Højde 168
Vægt 57
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt, polsk
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, målrettet, sund livsstil, stabil