Profil:   7063  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1963-12-24
Højde 165
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type civilingeniør
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-70

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, sund livsstil, seriøs, stabil