Profil:   7068  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1990-01-24
Højde 168
Vægt 58
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type funktionær
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, arbejdsom, intelligent, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske, en stille og rolig person