Profil:   7070  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1977-08-25
Højde 165
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, arbejdsom, familiemenneske, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at danse, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en feminin, varm, humoristisk, intelligent, loyal, sensuel, kærlig og trofast kvinde med masser af karisma. Mine interesser er naturen, blomster, dyr, friluftsliv, rejser, svømning, cykleture, film, bøger, musik, børn og familie. Jeg savner en at dele livet og fremtiden med. Jeg elsker hjemmelig hygge med lys på bordet, holder af at gå en tur lang stranden eller i skoven, bare gå hånd i hånd. Jeg søger en åben, flink og familieorienteret mand op til 55 år til fast forhold. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, trofast, seriøs, stabil