Profil:   7071  


 
Land Germany
By Nuremberg
Fødselsdato 1974-09-17
Højde 165
Vægt 53
Sprog engelsk - flydende, tysk - flydende
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, sød, feminin, varm, humoristisk, smilende, intelligent, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Larisa. Stammer oprindeligt fra Rusland; men har nu boet i Tyskland i de sidste 5 år. Er fraskilt og har en halvvoksen datter på 16 år. Jeg er en seriøs, åben, kærlig, sensuel, romantisk og betænksom kvinde. Jeg elsker hjemlig hygge med levende lys og god hjemmelavet mad, som jeg nyder at tilberede. Jeg har også stor fornøjelse af aftener i byen en gang i mellem. Jeg er et stort naturmenneske og nyder ture til skov og strand. Jeg søger efter en mand til fast forhold. Jeg taler flydende engelsk og tysk og svarer på alle seriøse henvendelser.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, ærlig, sjov, seriøs, åbenhjertet, humoristisk