Profil:   7078  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1985-07-28
Højde 173
Vægt 65
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, en stille og rolig person, målrettet, intelligent, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, varm, sporty, seriøs, familiemenneske, stabil